Termeni şi condiţii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Firma TRIOLA Plus SRL își asuma dreptul de a face modificări ale prevederilor fără o notificare prealabilă. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni și condiții".

Confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. TRIOLA Plus S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dvs. determina imposibilitatea finalizării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Dacă doriți să primiți informații despre produsele, serviciile sau evenimentele oferite sau organizate de către TRIOLA Plus SRL, acordul dumneavoastră este necesar. TRIOLA Plus SRL nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul triolaplus.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, dacă utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul TRIOLA Plus SRL, se pot dezabona utilizând linkul din footer-ul newsletterulului TRIOLA Plus SRL primit prin email.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la TRIOLA Plus SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.triolaplus.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea TRIOLA Plus SRL și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societății TRIOLA Plus SRL și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a TRIOLA Plus SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Responsabilități privind conținutul

Pozele și descrierile de pe site-ul www.triolaplus.ro au caracter informativ și pot fi schimbate oricând fără aviz prealabil.

Declinarea responsabilității

TRIOLA Plus SRL nu își asuma responsabilitatea și nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. TRIOLA Plus SRL încearcă să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, preț), dar datorită volumului mare de produse aflate în baza noastră de date, TRIOLA Plus SRL nu garantează că descrierea acestora sau alt conținut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători fără notificarea prealabilă a acestora.

Activitatea de comercializare și distribuție din oferta site-ului este condiționată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. TRIOLA Plus SRL nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligațiilor față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza atât ramburs cât și prin bancă (ordin de plată sau foaie de vărsământ).

Ramburs - produsele achiziționate se achită în momentul livrării, iar factura împreună cu bonul fiscal se livrează cu coletul. Costurile de transport sunt suportate integral de către cumpărător
Prin Bancă - clientul achită produsele în baza unei facturi proforme. Livrarea se face numai după confirmarea plății (este necesară trimiterea OP-ului/foii de vărsământ prin fax sau e-mail). Costurile de transport sunt suportate integral de client cu excepîia cazurilor menționate.

Livrare

Livrarea produselor se face numai prin Fan Courier, la adresa specificată de client. În măsura în care condițiile (meteo, starea drumurilor, etc.) o permit, produsele se livrează a doua zi după confirmarea comenzii sau a plății (pentru plata prin banca). TRIOLA Plus SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele întârzieri datorate terțelor persoane.

Livrarea produselor se face în zilele de Luni-Vineri până la ora 15:30 și Sâmbătă până la ora 12:00. Nu se fac livrări Duminica.

Toate produsele comandate sunt asigurate integral la transport.

În cazul produselor marcate cu semnul Transport gratuit, costurile de transport sunt suportate integral de catre TRIOLA Plus SRL, atât timp cât valoarea comenzii depășește 400 lei.

Politica de retur

Produsele achiziționate la distanță se pot returna, conform O.G. 130/2000 și directivei 2011/83/UE.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. TRIOLA Plus SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare includ cheltuielile de transport.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, socuri etc. și nu posedă ambalajul original. Produsele vor fi expediate alături de documentul de achiziție, document doveditor al plății și certificat de garanție. În cazul în care produsul returnat de către cumpărător întârzie să ajungă la vânzător, suma reprezentînd contravaloarea acestuia se va returna numai după recepția fără obiecțiuni de către vânzător a produsului returnat.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Service-ul și garanția produselor

Garanția produselor achiziționate de pe acest site sau din cadrul magazinelor TRIOLA Plus SRL este, conform legii, de 2 ani de zile de la data cumpărării și se prelungește cu durata în care produsul a stat în reparație. Excepție fac produsele consumabile: corzi de chitară, pene, bețe de tobă, etc. După această perioadă se oferă post-garanție timp de 6 ani.

Produsele ce nu au fost achiziționate prin acest site sau prin magazin, nu beneficiază de service sau post-garanție.

Service-ul produselor achiziționate atât de pe acest site cât și din cadrul magazinelor TRIOLA Plus SRL se realizează la sediul nostru.

Litigii

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site și TRIOLA Plus SRL vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.